10 Stupid Question?

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy man wearing huge army shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa eat pineapple or not. You bet I was sleeping....you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a friend asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

At the blackjack table:
Q: When is the best time to split tens?
A: When the table is full and your buddy needs a seat.